Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Wim van Meurs, Robin de Bruin, Carla Hoetink, Karin van Leeuwen en Carlos Reijnen - Europa in alle staten. Zestig jaar geschiedenis van de Europese integratie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wim van Meurs, Robin de Bruin, Carla Hoetink,  Karin van Leeuwen en Carlos Reijnen - Europa in alle staten. Zestig jaar geschiedenis van de Europese integratie.
Schrijver: Wim van Meurs, Robin de Bruin, Carla Hoetink, Karin van Leeuwen en Carlos Reijnen
Titel: Europa in alle staten. Zestig jaar geschiedenis van de Europese integratie.
ISBN:
Uitgever: , Vantilt, 2013
Bijzonderheid: paperback, geillustreerd deels in kleur, 15x23 cm., 352 pagina's, nieuw. ISBN 9789460041266.
Prijs: € 24,50
€ 6,99
Meer info Europa in alle staten geeft een overzicht van de geschiedenis van de Europese integratie: van Aristide Briand en Jean Monnet als voordenkers tot het grondwetsverdrag en de eurocrisis. Structurele dilemma?s vormen daarbij de rode draad, zoals supranationaliteit versus natiestaat of het spanningsveld tussen verdergaande integratie en de opname van nieuwe lidstaten. Er is bovendien veel aandacht voor de bredere context van de naoorlogse politiek, de architecten van de integratie, de structurele vragen van soevereiniteitsoverdracht en solidariteit, de euroscepsis en het democratisch tekort. Europa in alle staten is echter veel meer dan een chronologische canon van zestig jaar Europese Unie. Voor elke fase uit de geschiedenis van de EU bieden de auteurs heldere karateriseringen van de bijbehorende politieke theorievorming en historische thema?s. Europa in alle staten verschaft een waardevol inzicht in het functioneren van de huidige EU en haar onstaansgeschiedenis. Wim van Meurs, Robin de Bruin, Carla Hoetink, Karin van Leeuwen, Carlos Reijnen en Liesbeth van de Grift zijn docenten Europese integratie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Amsterdam. Tom de Bruijn is staatsraad en was in de periode 2003-2011 permanent vertegenwoordiger bij de EU namens Nederland.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.