Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. Deel 4nb: Stad Gent Noord - Oost

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: N/A.
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. Deel 4nb: Stad Gent Noord - Oost
ISBN:
Uitgever: , Gent, Snoeck - Ducaju, 1979.(db)**,
Bijzonderheid: Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde omslagwikkel, 15,5x22,5cm, (LXXVII)645pp, geillustreerd z/w, uitvouwbare kaarten.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Architectuur. Deel 4nb: Stad Gent Noord - Oost. With a justification, a survey of the history and planning of the town Genth, and summary of the architectal history of the invenoried area. Voor de aflijning van het geinventariseerde stadsdeel werd geopteerd voor de zestiende-eeuwse gebastioneerde stadsomwalling daterend van 1577-1584. Immers dit gebied valt grotendeels samen met de stadsuitbreiding sinds de tweede helft van de dertiende eeuw. Het bewaarde bouwkundig erfgoed in het gebied rondom de kern illustreert op treffende wijze diverse aspecten van Gent. De dynamische groei van deze stad was o.m. te wijten aan haar drukke handelsactiviteit en relatief vroege industrialisatie. In de verwevenheid van openbare en religieuse gebouwen met woningen, bedrijfsgebouwen, vroegere velden en meersen komt duidelijk het multifunctioneel karakter tot uiting van de toenmalige stad binnen de poorten.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.