Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Fraiture Eddy. - Belgische horlogemakers. horlogers belges. 1343-2000

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fraiture Eddy. - Belgische horlogemakers. horlogers belges. 1343-2000
Schrijver: Fraiture Eddy.
Titel: Belgische horlogemakers. horlogers belges. 1343-2000
ISBN:
Uitgever: , Peeters leuven,, 2018
Bijzonderheid: Softcover, 635 pages, illustrated, 28,5 x 23 cm tekst in het Nederlands / Texte en Francais NL/FR. ISBN 9789042935402.
Prijs: € 89,00
€ 6,99
Meer info Voor het eerst verschijnt een boek met een namenlijst van meer dan 8000 Belgische horlogemakers. Uurwerkhistoricus Eddy Fraiture publiceerde verschillende boeken en talrijke artikels over Vlaamse en Belgische horlogemakers en wordt beschouwd als een belangrijk kenner van de Belgische horlogeriewereld. In dit boek beperkt hij zich niet tot een opsomming van data en namen, maar waar mogelijk heeft hij ook aandacht voor het leven en het werk van deze horlogemakers en verwijst hij naar horloges en klokken die bewaard zijn gebleven. Het geheel bevat een schat aan informatie die zowel de amateur als de kenner zal bekoren. Voor hedendaagse horlogemakers, geschiedschrijvers, museummedewerkers, antiekhandelaars of gewoonweg cultuurminnaars is dit boek een onmisbaar werkinstrument.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.