Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

11n1 - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. DEEL 11n1.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: 11n1 - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. DEEL 11n1.
Schrijver: 11n1
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. DEEL 11n1.
ISBN:
Uitgever: , Turnhout, Brepols, 1981.**,
Bijzonderheid: Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde omslagwikkel, 22,5x15,5cm, (XLIX) 617pp, geillustreerd in kleur en z/w. + fotoregister met 921 kleine afbeeldingen z/w, registers. ISBN 9789072100047.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Provincie West-Vlaanderen. Arrondissement Ieper. Kanton Ieper. With a General Outline On Landscape, History and Architecture. Arrondissement Ieper Kanton Ieper Deze uitgave neemt binnen de reeks een aparte plaats in. Het arrondissement Ieper was immers een van de "verwoeste gewesten", waar nu overwegend wederopbouw-architectuur voorkomt uit de jaren twintig, dertig en soms nog later. De architectuur van het Interbellum wordt in zijn historisch kader geplaatst. Typisch aan het "wederopgebouwde landschap" zijn ook de vele soldatenkerkhoven en bunkers die herinneren aan de eerste wereldoorlog.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.