Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Koen Verhaert i.o.v. Flanders InShape - verhaal achter Nieuwe Producten Flanders InShape

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Koen Verhaert i.o.v. Flanders InShape - verhaal achter Nieuwe Producten Flanders InShape
Schrijver: Koen Verhaert i.o.v. Flanders InShape
Titel: verhaal achter Nieuwe Producten Flanders InShape
ISBN:
Uitgever: , Stichting Kunstboek,
Bijzonderheid: Softcover, 24 x 20 cm, 240 p., 150 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563149.
Prijs: € 35,00
€ 6,99
Meer info Nieuwe producten zijn cruciaal om de wereldwijde concurrentie aan te gaan. Productinnovatie is een dynamisch proces van snel evoluerende technologieen, veeleisende gebruikers en scherpe concurrentie. Productontwikkeling en industrieel design vergen een multidisciplinaire en geintegreerde aanpak. Creativiteit, samenwerking, planning en een hoog X-factor gehalte zijn de sleutels tot succes. Dit boek wil inspirerend zijn voor wie geen bijzondere achtergrond heeft in dit vakgebied maar er als manager, ondernemer, overheid of student mee geconfronteerd wordt. Verder wil het ook een aantal krachtige, praktijkgerichte inzichten en principes meegeven aan wie actief is in de productontwikkeling of aan wie hierin, na het lezen van dit boek, aspiraties heeft. Het verhaal is geillustreerd met ruim zeventig voorbeelden van producten uit diverse sectoren, ontworpen door of voor Vlaamse bedrijven. Twaalf Vlaamse ondernemers getuigen over hun aanpak voor het managen van productontwikkeling en industrieel design ? vanaf het bepalen van een strategie, het bedenken van nieuwe ideeen tot het conceptualiseren, uitwerken en implementeren ervan.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.