Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Bernard Henry - Op Trot Voor God : 20 Vlaamse missionarissen (m /v)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bernard Henry - Op Trot Voor God :  20 Vlaamse missionarissen (m /v)
Schrijver: Bernard Henry
Titel: Op Trot Voor God : 20 Vlaamse missionarissen (m /v)
ISBN:
Uitgever: , Davidsfonds/Leuven 2004, 2004
Bijzonderheid: Paperback, 263 pagina's, Nederlands, 240 x 165 mm, boek in goede staat, met foto's in z/w , . ISBN 9789058262530.
Prijs: € 15,90
€ 6,99
Meer info Twintig portretten van uitzonderlijke Vlaamse missionarissen. Een nooit eerder gezien beeld van het missieleven en -werk. Zij, Witte Zuster, behoedde duizenden Ethiopi rs voor blindheid. Hij, salesiaan, trotseerde de ondoordringbare Amazonejungle om de Shuar-indianen te bemoedigen. Zij, Zuster van de Jacht, gaf Indiase misbruikte kindslaafjes een toekomst. Hij, scheutist, trok in China de kaart van de interculturele dialoog, een opgave op het scherp van de snee. Vanwaar kwam dat onstuimige vuur om te dienen? Voor welk ideaal braken deze mensen met comfort en familiale geborgenheid? Wat dreef hen? Een wenk van God? Zat het in hun wil, durf of genen? De 'familie' van de Vlaamse missionarissen dunt uit. Met hun dood wordt een schat aan informatie begraven. BERNARD HENRY, bekend als stevig gedocumenteerd etnografisch verteller, interviewde daarom de meest gedreven Vlaamse missionarissen en missiezusters. Hun frappante 'memoires' geven samen met nooit eerder gepubliceerde foto's een unieke inkijk in hun 'vreemde' roeping, hun kleurrijke leven en buitengewone werk over heel de wereld. Op trot voor God is een ontroerend biografisch 'reisboek' met spirituele avonturen van twintig zonderlinge Vlaamse missionarissen (m/v).
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.