Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Anna Tummers , Christopher Atkins - FRANS HALS : Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anna Tummers  , Christopher Atkins - FRANS HALS : Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan
Schrijver: Anna Tummers , Christopher Atkins
Titel: FRANS HALS : Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan
ISBN:
Uitgever: , Nai010 Uitgevers/Publishers 2013, 2013
Bijzonderheid: Softcover, 160 pagina's, Nederlands, 285 x 235 mm, boek in prima staat, met veel illustraties in kleur, . ISBN 9789462080522.
Prijs: € 12,50
€ 6,99
Meer info 2013 is uitgeroepen tot Frans Hals Jaar. Het is dan precies 100 jaar geleden dat het Frans Hals Museum zijn deuren opende. De belangrijkste tentoonstelling in dit jubileumjaar is 'Frans Hals. Oog in oog met Rembrandt, Rubens en Titiaan', waarin sleutelstukken van Frans Hals worden gepresenteerd te midden van schilderijen van beroemde collega's onder wie Titiaan, Rembrandt, Van Dyck, Jordaens en Rubens. In de gelijknamige publicatie worden alle werken uit de tentoonstelling zij aan zij gepresenteerd, zodat de lezer de meesterwerken kan vergelijken en kan zien hoe de kunstenaars elkaar inspireerden. Deze bijzondere confrontaties van meesterschilders zijn essentieel om zeventiende-eeuwse kunst te begrijpen. Beroemde schilders maakten hun werken immers vaak in reactie op elkaar, met de bedoeling de ander te overtreffen en iets bijzonders neer te zetten. Internationale specialisten werpen een nieuw licht op Hals' virtuositeit, zijn rol in de zeventiende eeuw en zijn artistieke relatie met zijn collega's uit Antwerpen (Rubens, Van Dyck) en Amsterdam (Rembrandt).
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.