Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Vincent Van Duysen, Julianne Moore, Helene Binet, Nicola di Battista. - Vincent Van Duysen Works 2009-2018. NL ed.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vincent Van Duysen, Julianne Moore, Helene Binet, Nicola di Battista. - Vincent Van Duysen Works 2009-2018.  NL ed.
Schrijver: Vincent Van Duysen, Julianne Moore, Helene Binet, Nicola di Battista.
Titel: Vincent Van Duysen Works 2009-2018. NL ed.
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 2018
Bijzonderheid: Hardcover with dusjacket, HB, 297 x 232 mm, 320 pagina's , 300 illustrations. Nederlandstalig ISBN 9789401455787.
Prijs: € 49,99
€ 6,99
Meer info Vincent Van Duysen Verzameld werk van het laatste decennium van een van de meest gelauwerde architecten en designers van de afgelopen jaren Sinds de uitgave van zijn eerste monografie bevestigt Vincent Van Duysen zijn reputatie met een buitengewoon ruimtelijk meesterschap en uiterst verfijnde detaillering. Deze nieuwe uitgave vult aan met dertig van de meeste recente werken van de Belgische architect van het voorbije decennium. De meeste van deze projecten werden prachtig in beeld gebracht door de vermaarde fotografen H l ne Binet en Fran ois Halard. De gebouwen van de voorbije tien jaar omvatten een waaier aan elegante woningen in Europa, New York, Parijs en The Hamptons, alsook grootschalige commerci le en publieke projecten. Daarnaast bevat het boek ook product- en meubelontwerpen - kleinschalige getuigen van de nauwgezette aandachtvoor detail van de architect -, waaronder het interieur van een expeditiejacht en diverse objets d coratifs. Terwijl het woord vooraf werd geschreven door vriendin en Academy Award winnend actrice Julianne Moore, wordt deruimere context van Van Duysens bijdrage aan de hedendaagse architectuur geschetst door architect Nicola di Battista en architectuurcriticus Marc Dubois. Een ge llustreerde chronologie biedt een volledig overzicht van de recente projecten van de architect. Van Duysen heeft een reputatie verworven als een van 's werelds meest verfijnde en kunstzinnige architecten. Deze indrukwekkende publicatie zal zijn compromisloze toewijding aan de creatie van tijdloze plaatsenen ruimtes verder versterken.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.