Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Wim de Jong Frank van Dijl - Heerlijk Rotterdam : de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wim de Jong Frank van Dijl - Heerlijk Rotterdam :  de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam
Schrijver: Wim de Jong Frank van Dijl
Titel: Heerlijk Rotterdam : de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam
ISBN:
Uitgever: , Good Cook B.V. 2015, 2015
Bijzonderheid: Paperback, 240 pagina's, Nederlands, 240 x 155 mm, van dit boek krijg je honger !, in prima staat, met mooie illustraties in kleur, . ISBN 9789461431264.
Prijs: € 14,50
€ 6,99
Meer info 'Heerlijk Rotterdam' geeft de favoriete culinaire adressen van de makers van De Buik van Rotterdam, d site voor lekkerbekken in en (ver) buiten Rotterdam en winnaar van de Persprijs Rotterdam 2014. De auteurs nemen je mee naar de beste culinaire hotspots in en buiten het centrum, van oud en vertrouwd tot verrassend en nieuw. Wie is de beste pizzabakker in Kralingen, wat zijn de beste kookwinkels van Rotterdam en waar haal je de lekkerste ambachtelijke worsten. Wat is Zeemansboter en waar in Rotterdam is dat verkrijgbaar? Heerlijk Rotterdam geeft je d beste adressen van restaurants, bakkers, wijnbars en alle andere speciaalzaken die onze Havenstad te bieden heeft. Per wijk, van het centrum tot Oude Westen, Provenierswijk tot Hillegersberg en Kop van Zuid: 'Heerlijk Rotterdam' loodst je dwars door de stad en net daarbuiten.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.