Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Piet Swimberghe ; Jan Verlinde - Belgi binnenstebuiten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Piet Swimberghe ; Jan Verlinde - Belgi  binnenstebuiten
Schrijver: Piet Swimberghe ; Jan Verlinde
Titel: Belgi binnenstebuiten
ISBN:
Uitgever: , Uitgeverij Lannoo 2001, 2001
Bijzonderheid: Hardcover, 205 pagina's, Nederlands, 305 x 240 mm, boek is in prima staat, met foto's in kleur. ISBN 9789020945645.
Prijs: € 23,00
€ 6,99
Meer info * Een prachtige bloemlezing uit de succesreeks ?Wonen en leven? * Een luxueus formaat en een vernieuwde layout voor een haalbare prijs * Verschijnt eveneens in een Franstalige versie Dit kunstige boek van Weekend Knack-medewerkers Piet Swimberghe en Jan Verlinde vormt een compilatie van de mooiste interieurs uit de succesboeken ?Wonen en Leven in Vlaanderen? en ?Wonen en Leven in Brussel?. De nieuwe, frisse layout werd aangevuld met enkele splinternieuwe locaties. Zo kan u prachtige, stijlvolle en originele interieurs in de stad en op het platteland bewonderen. Eigenzinnige en kunstzinnige (interieur)architecten en bewoners, met elk hun eigen smaak en stijl, stellen hun leefwereld voor en laten de lezer even binnengluren.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit uden

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.