Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. 2 DELEN 7n2 ( S-T). + 7N1 ( B-L )

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: N/A. - BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN.  2 DELEN  7n2 ( S-T). + 7N1 ( B-L )
Schrijver: N/A.
Titel: BOUWEN DOOR DE EEUWEN HEEN IN VLAANDEREN. 2 DELEN 7n2 ( S-T). + 7N1 ( B-L )
ISBN:
Uitgever: , Turnhout, Brepols, 1981.**,
Bijzonderheid: TWEE DELEN Gebonden, bruin linnen, originele geillustreerde stofomslag, 22,5x15,5cm, 375-809pp, geillustreerd in kleur en z/w. + fotoregister met 990-2141 kleine afbeeldingen z/w, uitvouwbare platen, registers.
Prijs: € 40,00
€ 6,99
Meer info Inventaris van het cultuurbezit in Belgie. Provincie Oost-Vlaanderen. Arrondissement Sint-Niklaas. With a General Outline On Landscape, History and Architecture. Arrondissement Sint-Niklaas Het zijn niet de grootste en spectaculaire monumenten die het architeerde erfgoed van het land van Waas domineren; wel opvallend is de rijke gevarieerdheid van het meer bescheiden patrimonium. Dit heeft te maken met de eigen evolutie van deze regio. In het verleden is de agrarische activiteit, gekoppeld aan een ambachtelijke bedrijvigheid die zich doorzette tot ver in de industriele periode, steeds kenmerkend geweest. Wel verdient de architectuur uit de recente periode - jaren dertig - zoals Art Deco en Nieuwe Zedelijkheid, de nodige aandacht.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.