Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Marc Schepers - De uitvinding van de wereld 1984-2013 door kunstenaar Marc Schepers, een werkproces dat dertig jaar geengageerd kunstenaarschap omspant.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marc Schepers - De uitvinding van de wereld 1984-2013  door kunstenaar Marc Schepers, een werkproces dat dertig jaar geengageerd kunstenaarschap omspant.
Schrijver: Marc Schepers
Titel: De uitvinding van de wereld 1984-2013 door kunstenaar Marc Schepers, een werkproces dat dertig jaar geengageerd kunstenaarschap omspant.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Huis Hut, 2015
Bijzonderheid: paperback, 164 pages, 170 z/w illustraties + een set van 14 illustraties in kleur in een omslag, 19,2 x 27 cm, Nederlands. ISBN 9789082108118.
Prijs: € 34,99
€ 6,99
Meer info Marc Schepers (geboren in 1952, woont en werkt in Antwerpen) is een sociaal bewogen kunstenaar en bekleedt sinds geruime tijd een belangrijke positie in de rand van de Vlaamse kunstscene. Hij is fotograaf, collagemaker, beeldend kunstenaar, mede-stichter en inspirator van kunstruimte 'Ruimte Morguen' in Antwerpen. Bovenal denkt hij na over de sociale rol van kunst; rond participatie van en interactie met de toeschouwers. De afgelopen drie jaar werkte Schepers met behulp van een Cera Partners in Art beurs aan een kunstenaarspublicatie, ?De uitvinding van de wereld 1984-2013?. Deze behandelt alle aspecten van zijn kunstenaarschap. Als kunstenaar werkt Marc Schepers vooral met bestaande foto?s. De beelden worden door hem continu geordend en verwerkt. De activiteit van het telkens opnieuw ordenen en herschikken van de beelden resulteert in fotomontages die niet alleen een sterk maatschappelijke betrokkenheid tonen, maar ook op zoek gaan naar de betekenis van het beeld
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.