Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Aupetitallot, Yves / Beckstette, Sven / Lambrecht, Luk / Daem, Kristien (fotogr.). - 3X Jan Dibbets . / gesigneerd***

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Aupetitallot, Yves / Beckstette, Sven / Lambrecht, Luk / Daem, Kristien (fotogr.). - 3X Jan Dibbets . / gesigneerd***
Schrijver: Aupetitallot, Yves / Beckstette, Sven / Lambrecht, Luk / Daem, Kristien (fotogr.).
Titel: 3X Jan Dibbets . / gesigneerd***
ISBN:
Uitgever: Mechelen, CC Mechelen, 2011
Bijzonderheid: Paperback, 100pp., 22x29cm., talrijk ills. in kleur, nieuw. **** Opdracht en gesigneerd door Jan Dibbets. ISBN 9789077193365.
Prijs: € 40,00
€ 6,99
Meer info Tentoonstelling gehouden in De Garage, Mechelen, Cultuurcentrum Strombeek en White-Out-Studio Knokke-Heist van 15/04/2011 tot 05/06/2011. bk SM wil regelmatig focussen op soms te weinig belichte kunstenaars die van grote invloed waren op jongere generaties. De Nederlandse kunstenaar Jan Dibbets (? 1941) is een van de meest invloedrijke kunstenaars die op het einde van de jaren zestig de Europese bruggenbouwer was met de conceptuele kunst in Amerika. Zijn vroege werk met gras, neon en later zijn fameuze 'perspectiefcorrecties' leidde tot conceptuele vraagstellingen over hoe wij naar de wereld kijken. Jan Dibbets gebruikt de fotografie die hij manipuleert en als medium om de tuin leidt om kunst te maken waarin het esthetische in dialoog treedt met wiskunde, wetenschap en later met monochrome schilderkunst. In nauw overleg met met Jan Dibbets en Rudi Fuchs (directeur Documenta 1982) wordt dit magistrale oeuvre aan een breed publiek ontsloten. Een lijvig bk SM-cahier zal dit unieke project begeleiden. Ned./ Eng. tekst.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.