Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

MONDRIAAN, PIET. & BAX, MARTY. - Mondriaan compleet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MONDRIAAN, PIET. & BAX, MARTY. - Mondriaan compleet
Schrijver: MONDRIAAN, PIET. & BAX, MARTY.
Titel: Mondriaan compleet
ISBN:
Uitgever: , Atrium 2001, 2001
Bijzonderheid: Softcover, 575 pagina's, NL, 215 x 170 mm, in goede staat, met illustraties / foto's in kleur en z/w. ISBN 9789066139299.
Prijs: € 15,00
€ 6,99
Meer info Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan (Amersfoort, 7 maart 1872 ? New York, 1 februari 1944) was een Nederlandse kunstschilder en kunsttheoreticus, die op latere leeftijd in het buitenland woonde en werkte. Mondriaan wordt algemeen gezien als een pionier van de abstracte en non-figuratieve kunst. Vooral zijn latere geometrisch-abstracte werk, met de kenmerkende horizontale en verticale zwarte lijnen en primaire kleuren, is wereldberoemd en dient als inspiratiebron voor vele architecten en ontwerpers van toegepaste kunst. Hij was een van de belangrijkste medewerkers van het tijdschrift De Stijl en ontwikkelde een eigen kunsttheorie, die hij nieuwe beelding of neoplasticisme noemde. Hij is in het buitenland beter bekend als Mondrian, een wijziging die hij zelf invoerde nadat hij in Parijs was gaan wonen. In 1908 werd hij lid van de Theosofische Vereniging.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.