Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Roby Boes, Anne van Lienden, Jan Rudolph de Lorm , Henk van Os, Caroline Roodenburg-Schadd - SLUIJTERS EN DE MODERNEN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roby Boes, Anne van Lienden, Jan Rudolph de Lorm ,  Henk van Os, Caroline Roodenburg-Schadd - SLUIJTERS EN DE MODERNEN
Schrijver: Roby Boes, Anne van Lienden, Jan Rudolph de Lorm , Henk van Os, Caroline Roodenburg-Schadd
Titel: SLUIJTERS EN DE MODERNEN
ISBN:
Uitgever: , Waanders 2022, 2022
Bijzonderheid: Hardcover, 192 pagina's, NL, 280 x 230 mm, Nieuw, met 150 illustraties in kleur, Expo: 9/3/2022 - 28/8/2022, Singer Museum, Laren ISBN 9789462624184.
Prijs: € 24,95
€ 6,99
Meer info Singer Laren viert de bijzondere schenking van Els Blokker-Verwer met de tentoonstelling en de gelijknamige publicatie Sluijters en de modernen. Collectie Nardinc. De Collectie Nardinc, bijeengebracht door Jaap en Els Blokker, bestaat uit 41 kunstwerken van Jan Sluijters en meer dan zeventig werken van moderne Nederlandse tijdgenoten. In deze rijk ge llustreerde publicatie wordt de geschiedenis van de verzameling geschetst, de ontwikkeling van het Nederlands modernisme over het voetlicht gebracht en worden de kunstwerken van Sluijters, Leo Gestel, Kees Maks, Kees van Dongen, Jo Koster, Else Berg, Carel Willink en vele anderen belicht in een reeks kunstenaarsessays. Tot slot geeft Henk van Os zijn visie op een sleutelwerk van Jan Toorop. Dit boek is een feest van kleur!
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.