Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Klaus Ferdinand Hempfling - Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij : mijn zoektocht naar de taal van het paard

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klaus Ferdinand Hempfling - Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij : mijn zoektocht naar de taal van het paard
Schrijver: Klaus Ferdinand Hempfling
Titel: Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij : mijn zoektocht naar de taal van het paard
ISBN:
Uitgever: , uitgeverij Rozhanitsa , 2010
Bijzonderheid: Hardcover, 384 pagina's, NL, 305 x 215 mm, boek is qua inhoud in Nieuwstaat, cover / omslag heeft wat krassen, prachtige duidelijke foto's van en over een echte " horse whisperer". ISBN 9789079249121.
Prijs: € 42,50
€ 6,99
Meer info Klaus Ferdinand Hempfling staat in de internationale paardenwereld bekend als de "Meester in lichaamstaal". Veel lezers van zijn spraakmakende vorige boeken en bezoekers van zijn clinics vragen zich af: 'hoe doet hij dat toch?' In Niet ik zoek het paard, .... onthult Hempling 'zijn geheim'. Diepzinnig en gedetailleerd, met vele stap-voor-stap tekeningen en foto's, wijdt Klaus Ferdinand Hempfling de lezer in zijn wereld van het begrijpen van paarden in. Hij legt daarbij evenveel nadruk op de basisbeginselen, als op de eerste momenten van samenzijn met paarden, evenals op de verschillende vormen van ontwikkeling van gevorderd tot het hoogste niveau. Speciaal voor dit boek werd de ontwikkeling van verschillende paarden uiterst gedetailleerd vastgelegd op foto's. Zo ontstonden unieke verslagen van de intieme arbeid van deze bijzondere paardenman. "Met dit boek heb ik in meerdere opzichten mijn nek ver uitgestoken", zegt Hempfling. "Over vele handelswijzen, emoties, bevindingen en praktijk-ervaringen vertel ik hierin voor het eerst. Ik beschrijf hoe ik de paarden benader, hoe ik ze terugbreng tot zichzelf en hoe ik ze zover breng dat ze hun uiterlijke en innerlijke pantser laten vallen. Alles staat erin". Het boek is een uitbundig ge llustreerd boekwerk met een rijkdom aan praktische, theoretische en spirituele verbanden. Een must voor iedere ruiter of paardenliefhebber, ongeacht bij welke wijze van rijden deze zich thuis voelt.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.