Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Vandebril, Micha l - HET VERTREK VAN MAETERLINCK / L'EXIL DE MAETERLINCK NL / FR

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vandebril, Micha l - HET VERTREK VAN MAETERLINCK  /  L'EXIL DE MAETERLINCK   NL / FR
Schrijver: Vandebril, Micha l
Titel: HET VERTREK VAN MAETERLINCK / L'EXIL DE MAETERLINCK NL / FR
ISBN:
Uitgever: , De Bezige Bij, Antwerpen, 2012
Bijzonderheid: Paperback, 86 pagina's, NL / FR, 200 x 150 mm, in prima staat, omdraaiboek / en bon tat, carnet d'entretien.gesigneerd door de auteur, nr 110 van 220 gesigneerde en genummerde ex ISBN 9789085422952.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Het vertrek van Maeterlinck ademt de nostalgie die eigen is aan de grote romantische en symbolistische literatuur. In dit dichtersdebuut is het aangenaam ronddwalen zij het niet zonder gevaar. Want het verlangen ligt op de loer. Er doemen ook dode dichters en oude steden op. Vandebril geeft ze een plek in een moza ek van drie ndertig gedichten die simultaan worden vertaald in het Frans. De rode draad door deze bundel is Vandebrils bezinning op de verhouding tussen verlangen en vervulling, vluchten en blijven, taal en identiteit, leven en dood. Het tweetalige debuut van Vandebril wijst op zijn grote verbondenheid met de Franse po zie, maar ook met het turbulente Belgische huwelijk tussen de Germaanse en Romaanse cultuur. Het vertalersduo Jan Mysjkin en Pierre Gallissaires staat garant voor ravissante Franse versies van de gedichten. Gedichten om hardop voor te lezen of om zachtjes in het oor van je geliefde te gieten.' Bart Van Loo
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.