Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Hans Rosling - Feitenkennis: 10 redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben en waarom het beter gaat dan je denkt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hans Rosling - Feitenkennis: 10 redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben en waarom het beter gaat dan je denkt
Schrijver: Hans Rosling
Titel: Feitenkennis: 10 redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben en waarom het beter gaat dan je denkt
ISBN:
Uitgever: , Spectrum, 2018
Bijzonderheid: Softcover, 343 pagina's, NL, 230 x 150 mm, in Nieuwstaat, met illustraties in kleur en z/w. ISBN 9789000351220.
Prijs: € 18,90
€ 6,99
Meer info Waar bij velen van ons het angstzweet uitbreekt zodra het woord ?statistiek? ter sprake komt, zag Hans Rosling het als zijn missie om het belang van data en feiten in onze kijk op de wereld aan te moedigen, en het liefst op een zo?n vermakelijk mogelijke manier. In dit opmerkelijke boek onderzoekt Rosling globale trends aan de hand van populaire misvattingen als ?er zijn twee soorten landen: rijk en arm? en ?de natuur is altijd goed?. Dit doet hij in zijn karakteristieke persoonlijke stijl die velen zullen kennen van zijn spraakmakende TED Talks. Volg deze datakunstenaar voor een allerlaatste keer in zijn wondere wereld van de statistiek waarmee hij aantoont dat zelfs het ogenschijnlijk onmogelijke toch mogelijk is. We houden er niet van om voor de gek gehouden te worden, en daarom helpt Rosling ons de feiten te omarmen om zo de wereld in een ander daglicht te zien.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.