Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Erik van Muiswinkel ; Antoine de Saint-Exup ry - Kleine Prins : Uit de lucht gevallen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Erik van Muiswinkel ; Antoine de Saint-Exup ry - Kleine Prins : Uit de lucht gevallen
Schrijver: Erik van Muiswinkel ; Antoine de Saint-Exup ry
Titel: Kleine Prins : Uit de lucht gevallen
ISBN:
Uitgever: , Ad Donker, 2022
Bijzonderheid: Hardcover, 176 pagina's, NL, 275 x 225 mm, NIEUW, met mooie illustraties / foto's en het volledige verhaal achter A. de Saint-Exup ry. ISBN 9789061007562.
Prijs: € 39,95
€ 6,99
Meer info In 2023 is het tachtig jaar geleden dat De kleine prins verscheen in New York. Het boek is intussen gepubliceerd in 500 verschillende talen, het meest vertaalde boek ter wereld na de bijbel. Wat is het geheim achter dit grote succes? En wie was die enigmatische schrijver Antoine de Saint-Exup ry? Erik van Muiswinkel, cabaretier en schrijver, is een echte De kleine prins-kenner. Hij vertaalde het boek in 2020 opnieuw, en stuitte daarbij op het verhaal chter het verhaal. De jongensjaren van Antoine de Saint-Exup ry, zijn met ongelukken bezaaide pilotencarri re, en zijn persoonlijke leven waaruit Le petit prince geboren werd. Uit de lucht gevallen is een rijkelijk ge llustreerde reconstructie over het onwaarschijnlijke ontstaan en succes van De kleine prins, nog nooit eerder in het Nederlands zo uitvoerig en met oog voor geestig detail uit de doeken gedaan.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.