Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

F. V. Toussaint van Boelaere - Jeugd. Kopergravures van Joris Minne + prospectus / drukproeven.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: F. V. Toussaint van Boelaere
Titel: Jeugd. Kopergravures van Joris Minne + prospectus / drukproeven.
ISBN:
Uitgever: , Vrienden van het Boek, 1935
Bijzonderheid: losbladig in orig. omslag en doos.en 3 etsen van Joris Minne genummerde oplage van 100 ex. nr 36. + EXTRA TOEGEVOEGD/ prospectus / drukproeven met aanpassingen en doorstreping (door F. V. Toussaint van Boelaere?) genummerd NR 6 /100 ex. + losse g...
Prijs: € 250,00
€ 6,99
Meer info De kopergravures, titels, sierletter en sluitstuk zijn van de hand van Joris Minne. Deze uitgave kwam tot stand t.g.v. de 60ste verjaardag van de auteur en werd bezorgd onder toezicht van Frantz Alofs. Het boek is gezet uit de Engelsche 12 punt Italiekletter bij de Firma van der Donck-Robyns te Maaseik. De platen komen van de persen van Kunstdrukker van Campenhout te Brussel. Er verschenen 100 genummerde ex. op oorspronkelijk Japansch Codo Mitsumata Nacre in Keizerlijk Japanschen omslag, Portret als frontispice gesigneerd door auteur en kunstenaar. De twee overige etsen gemonogrammeerd.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.