Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Rudy Witse, Michel Wuyts - P re Lachaise - Schoonselhof : Een confrontatie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rudy Witse, Michel Wuyts - P re Lachaise - Schoonselhof  : Een confrontatie
Schrijver: Rudy Witse, Michel Wuyts
Titel: P re Lachaise - Schoonselhof : Een confrontatie
ISBN:
Uitgever: , Pandora, 2005
Bijzonderheid: Paperback, 48 pagina's, NL, 240 x 200 mm, als nieuw, met mooie gedichten en foto's in z/w van de beroemdste begraafplaats van Antwerpen en zijn beroemde gasten. Nr 246 van de 300 gedrukte ex. ISBN 9789053252703.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info Het Schoonselhof is veel meer dan een begraafplaats. Hier komt 200 jaar (Antwerpse) geschiedenis weer tot leven. La Esterella, Julien Schoenaerts, Peter Benoit, Nonkel Bob, Alice Nahon en vele anderen voeren je mee op een tocht door de tijd en door Antwerpen. Het Schoonselhof is een parkbegraafplaats. Het wordt vaak het ?Antwerpse P re-Lachaise? genoemd vanwege de historische grafmonumenten en graven van beroemde personen van Paul Van Ostaijen tot Ferre Grignard. Je bezoekt er de militaire ereperken met onder andere de Commonwealth War Graves of wandelt in de Franse en Engelse tuinen aan het kasteel.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.