Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Kate Santon ; Liza MacKay - Grote atlas van de wereldgeschiedenis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kate Santon ; Liza MacKay - Grote atlas van de wereldgeschiedenis
Schrijver: Kate Santon ; Liza MacKay
Titel: Grote atlas van de wereldgeschiedenis
ISBN:
Uitgever: , Parragon, 2010
Bijzonderheid: Hardcover, 320 pagina's, NL, 250 x 200 mm, stofomslag, bomvol info en foto's/ illustraties in mooie kleuren ! Dit boek is in Nieuwstaat !, geen krassen, geen aantekeningen, een compact boek voor een mooie prijs!. ISBN 9781445415628.
Prijs: € 22,00
€ 6,99
Meer info Het boek behandelt de geschiedenis van de mensheid van de oorsprong tot nu. Groot in inhoud maar niet van formaat; dat is wat deze compacte atlas van de wereldgeschiedenis zo goed maakt. Zoals je mag verwachten geeft de atlas een overzicht van de geschiedenis, te beginnen bij de oorsprong van de mensheid en eindigend met de 21ste eeuw. Niet alleen zijn de teksten erg informatief en toegankelijk, ook staat dit naslagwerk bol van de educatieve illustraties, kaarten en prachtige foto?s. Daarnaast wordt speciale aandacht gegeven aan bijzondere bouwwerken, zoals de Hagia Sophia en de Chinese Muur. Kortom een heel geschikt en handzaam naslagwerk voor elke geschiedenisliefhebber!
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.