Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Pierre Rion, Erik Aerts, Anne Vandenbulcke - Rekenhof : geschiedenis van een controle-instelling : tussen traditie en vernieuwing

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pierre Rion, Erik Aerts, Anne Vandenbulcke - Rekenhof : geschiedenis van een controle-instelling : tussen traditie en vernieuwing
Schrijver: Pierre Rion, Erik Aerts, Anne Vandenbulcke
Titel: Rekenhof : geschiedenis van een controle-instelling : tussen traditie en vernieuwing
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 1999
Bijzonderheid: Hardcover, 160 pagina's, NL, 300 x 260 x 20 mm, stofomslag, in zeer goede staat !, met illustraties in kleur / z/w. ISBN 9789020938081.
Prijs: € 39,95
€ 6,99
Meer info Dit werk presenteert het eerste historisch overzicht van het Rekenhof vanaf zijn ontstaan in de 14de eeuw tot op heden. Naast de analyse van de evolutie van de instelling zelf, geeft dit boek ook een overzicht van de werkmethoden en van de concrete rol van het Rekenhof in de financi le en administratieve wereld van ons land. Speciale aandacht wordt geschonken aan de mensen - magistraten en ambtenaren - die het verloop van de geschiedenis bepaald hebben. Men eindigt in schoonheid met een besprekng van het fraaie gebouw, het oude paleis van de graaf van Vlaanderen.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.