Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Willem Wilmink ; Ton Schulten - beloofde land

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Willem Wilmink ;  Ton Schulten - beloofde land
Schrijver: Willem Wilmink ; Ton Schulten
Titel: beloofde land
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 2002
Bijzonderheid: Hardcover, 90 pagina's, NL, 225 x 225 mm, in prima staat, illustraties in kleur gecombineerd met po zie. ISBN 9789020947687.
Prijs: € 15,00
€ 6,99
Meer info Kijk- en leesboek dat de po zie van Willem Wilmink ('in mijn boeken wil ik laten zien dat er waardevolle dingen bestaan in deze wereld') en de schilderijen van Ton Schulten samenbrengt;;;Met vele, nooit eerder gepubliceerde gedichten van Wilmink, ge llustreerd met schilderijen van Ton Schulten, vol van zijn indrukwekkende coloriet Het beloofde land is een kijk- en leesboek dat de po zie van Willem Wilmink, schrijver, dichter en voordrachtkunstenaar ('in mijn boeken wil ik laten zien dat er waardevolle dingen bestaan in deze wereld') en de schilderijen van Ton Schulten samenbrengt. In deze, meestal nooit eerder gepubliceerde gedichten van Willem Wilmink is vooral zijn grote kracht voortdurend herkenbaar: om met een simpel woord, een korte omschrijving, een rake typering een prachtig en voor allen herkenbaar beeld op te roepen. Kunstschilder Ton Schulten vindt zijn inspiratie in het even afwisselende als geometrisch gevormde Twentse landschap. Zijn werk is een voortdurende zoektocht naar het licht en de perfecte kleur.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.