Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Guido Messling ; Irene Smets ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels - wereld van Lucas Cranach : Een kunstenaar ten tijde van D rer, Titiaan en Metsys

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Guido Messling ; Irene Smets ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels - wereld van Lucas Cranach : Een kunstenaar ten tijde van D rer, Titiaan en Metsys
Schrijver: Guido Messling ; Irene Smets ; Dirk Vandemeulebroecke ; vertaling : Hilde Pauwels
Titel: wereld van Lucas Cranach : Een kunstenaar ten tijde van D rer, Titiaan en Metsys
ISBN:
Uitgever: be , Bozarbooks / Lannoo, 2010
Bijzonderheid: Hardcover, 272 pag. NL, 320 x 240 x 30 mm, in Nieuwstaat !, mooie illustraties in kleur / z/w ! ISBN 9789020990058.
Prijs: € 59,95
€ 6,99
Meer info Monografie van Lucas Cranach, kunstenaar uit de eeuw van Durer, Titiaan en Metsys Lucas Cranach wordt beschouwd als een van de grootste Europese schilders van de zestiende eeuw. Voor het eerst verschijnt een Nederlandstalig boek over het werk van deze vooraanstaande figuur uit de Duitse renaissance. Cranach was nauw betrokken bij het culturele en religieuze leven van zijn tijd. Als hofschilder had hij contacten met belangrijke figuren als Luther. De authenticiteit en originaliteit van zijn schilderijen, tekeningen, gravures en atelierwerk verklaren de nieuwe interesse voor Lucas Cranach in heel Europa. Het boek naar aanleiding van de "top" tentoonstelling in Bozar die loopt tot 23 januari 2011, de eerste in de Benelux gewijd aan de kunstenaar.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.