Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Jeannine de Beleyr ; Jean-Paul de Beleyr ; Jan Bierkens - Haiti : Ti Soley Leve

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jeannine de Beleyr ; Jean-Paul de Beleyr ; Jan Bierkens - Haiti : Ti Soley Leve
Schrijver: Jeannine de Beleyr ; Jean-Paul de Beleyr ; Jan Bierkens
Titel: Haiti : Ti Soley Leve
ISBN:
Uitgever: , Jeannine de Beleyr, 2007
Bijzonderheid: Hardcover, geen pagina-nummering, +- 150, NL, 240 x 240 x 15 mm, in prima staat, illustraties in kleur / z/w. ISBN 9789028948884.
Prijs: € 39,50
€ 6,99
Meer info Bij het ter perse gaan was het nog niet verschenen, toch willen we het hier al even signaleren: het boek Haiti. Ti Soley Leve, met teksten van Jeannine de Beleyr, reeds twintig jaar werkzaam in Ha ti, en foto?s van Jan Bierkens. We plukken enkele gegevens van de hieronder vermelde website: ?Dit kunstvol boek wil een hommage zijn aan alle Ha tianen, zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Een feestelijk boek is het, een dankwoord voor allen die, op welke manier ook, Jeannine en ?Ti sol y leve? hebben aangemoedigd en gesteund.? Tussen haakjes: Ti soley lev is het educatieve centrum waarvoor Jeannine de Beleyr zich reed vele jaren inzet. Er is blijkbaar gekozen voor een stevig boek, ingenaaid en gedrukt op het vereiste papier voor foto?s. De prijs bedraagt 35 euro. Info over bestellingen enz. op de hieronder vermelde website.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.