Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Arend Jan Van Der Horst - Movements in Green : Conceptual Landscape Gardening / Conceptuele Tuinarchitectuur ( NL/ENG)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arend Jan Van Der Horst - Movements in Green : Conceptual Landscape Gardening / Conceptuele Tuinarchitectuur  ( NL/ENG)
Schrijver: Arend Jan Van Der Horst
Titel: Movements in Green : Conceptual Landscape Gardening / Conceptuele Tuinarchitectuur ( NL/ENG)
ISBN:
Uitgever: , Terra - Lannoo,, 2010
Bijzonderheid: Hardcover, 192 pagina's / pages, NL / ENG , 305 x 305 mm, boek is in Nieuwstaat (ondanks enkele lichte krassen op de cover) prachtige foto's in kleur, veel info en voorbeelden, .Groot Formaat ISBN 9789089890436.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Een inspirerend tuinboek van een van Nederlands bekendste tuinarchitecten. Arend Jan van der Horst is al bijna 40 jaar in binnen- en buitenland actief als tuinarchitect. In dit boek zijn de meest bijzondere tuinen die hij de afgelopen jaren heeft aangelegd, bijeengebracht en voorzien van praktische achtergrondinformatie. Met plattegronden en informatie over de specifieke opzet van de getoonde tuinen. Verschillende stijlen komen aan de orde: van formeel tot natuurlijk en romantisch, van klassiek tot zen. Met persoonlijk notities van Arend Jan van der Horst; zijn drijfveren, inspiratiebronnen en motieven. Met prachtige foto's van gerenommeerd fotograaf Cees Roelofs. Een boek om bij weg te dromen, maar ook vol toepasbare idee n.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.