Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Ostkamp / Snip - Baardmankruiken. Stoneware Steinzeug 1200-1950- (Bartmann Bellarmine jug, decorated stoneware bearded man. Keramiek.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ostkamp / Snip - Baardmankruiken. Stoneware  Steinzeug  1200-1950-  (Bartmann Bellarmine jug, decorated stoneware bearded man. Keramiek.
Schrijver: Ostkamp / Snip
Titel: Baardmankruiken. Stoneware Steinzeug 1200-1950- (Bartmann Bellarmine jug, decorated stoneware bearded man. Keramiek.
ISBN:
Uitgever: , VIND, 2023
Bijzonderheid: Hardcover, 656 pages, Verlucht met ruim 1.400 afbeeldingen en illustraties!! ISBN 9789081706391.
Prijs: € 99,95
€ 6,99
Meer info Aan de hand van honderden nooit eerder gepubliceerde baardmannen (puntneuzen en kruiken met gezichtsmaskers) van verzamelaars, archeologische instellingen en musea wordt uitgebreid ingegaan op het ontstaan en de geschiedenis van de baardman, de verspreiding en het gebruik ervan en de iconografische betekenissen van de voorstellingen. 656 pagina's tellende drietalige standaardwerk. Verlucht met ruim 1.400 afbeeldingen en illustraties wordt uitgebreid ingegaan op het ontstaan, de geschiedenis, de afzonderlijke productiecentra, de toenmalige handel en verspreiding, het gebruik en de iconografische betekenissen van de voorstellingen op kruiken met gezichtsmaskers. Tekstbijdragen van J. Koldeweij en R. Mennicken complementeren het geheel. Dit uitzonderlijke boekwerk is, naast een uiterst waardevol naslagwerk voor specialisten, ook een bijzonder fraai vormgegeven koffietafelboek voor liefhebbers. Nooit eerder verscheen er zo?n gedegen overzichtswerk van de aardewerk- en steengoedproductie van de vroeg-Romeinse tot de nieuwe en moderne tijd. Dit zeer rijk ge llustreerde boekwerk van ruim driehonderdvijftig pagina's is onmisbaar !
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.