Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Reinier Baarsen : Beukers Scholma - Design Drawings from the Rijksmuseum 1500 - 1900

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Reinier Baarsen : Beukers Scholma - Design Drawings from the Rijksmuseum 1500 - 1900
Schrijver: Reinier Baarsen : Beukers Scholma
Titel: Design Drawings from the Rijksmuseum 1500 - 1900
ISBN:
Uitgever: , nai010 uitgevers/publishers, 2022
Bijzonderheid: Engels | paperback | 22 x 28 cm | 404 pag. | geillustreerd (250 zw/w) | in samenwerking met: Design Museum Den Bosch, Rijksmuseum Amsterdam. ISBN 9789462087354.
Prijs: € 64,95
€ 6,99
Meer info Process toont een omvangrijke en nooit eerder gepresenteerde verzameling ontwerptekeningen van artefacten uit de periode 1500-1900 uit de collectie van het Rijksmuseum. De ontwerptekeningen in deze publicatie worden vanuit een designperspectief gepresenteerd. Niet zozeer de herkomst en de toeschrijving van de tekeningen staan centraal (zoals tot nu toe gebruikelijk was bij dit soort tekeningen) maar de functie van de tekening binnen het proces van het ontwerpen, en de praktijk van de maker door de eeuwen heen. Deze vernieuwende categorisering ontstond na jarenlang onderzoek door professor Reinier Baarsen, senior conservator van het Rijksmuseum en geeft een unieke kijk op de context waarin de tekeningen tot stand kwamen. Volg van dichtbij hoe de idee n voor allerlei spullen ontstaan, en maak kennis met de bedenkers, makers en opdrachtgevers. Vazen, stoelen, klokken, kachels, slee n en koetsen worden getoond van de eerste schetsen in potlood tot compleet uitgewerkte kleurige presentatietekeningen.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.