Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Nina Engels ; Alexandra Fornace ; - Funfood voor jong & oud

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nina Engels ; Alexandra Fornace ; - Funfood voor jong & oud
Schrijver: Nina Engels ; Alexandra Fornace ;
Titel: Funfood voor jong & oud
ISBN:
Uitgever: , De Lantaarn, 2012
Bijzonderheid: Softcover, 128 pag. NL, 285 x 220 x 13 mm, in Nieuwstaat, enkele ondiepe krasjes achteraan maar dat mag de pret niet bederven, kleurrijke recepten, grappige namen, ook ideaal voor de kinderen die "zelf" willen kokkerellen !. ISBN 9789461881267.
Prijs: € 20,00
€ 6,99
Meer info Creatieve idee n uit de keuken: hartig en zoet. Iedereen kan muffins bakken. In dit boek leert u echter hoe u die doodgewone muffin omtovert in een bijzonder kunstwerkje. Wat dacht u van een grappige krab, compleet met scharen en ogen, of een griezelige spinnenmuffin? Niet alleen zoet gebak komt aan bod, ook gewone gerechten en hapjes worden omgetoverd tot een vrolijke boel. Saaie groenten, eieren en kaas transformeren tot vliegenzwammen, rupsen en kevers. En niet alleen kinderen zijn gecharmeerd van onze aardappelmuizen, worstvingers en regenwormtoetjes!
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.