Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

JANSEN, Jaak en CEULEMANS, Christina; - INVENTARIS VAN HET ROEREND KUNSTPATRIMONIUM VAN DE NORBERTIJNENABDIJ VAN TONGERLO DEEL 1,

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: JANSEN, Jaak en CEULEMANS, Christina; - INVENTARIS VAN HET ROEREND KUNSTPATRIMONIUM VAN DE NORBERTIJNENABDIJ VAN TONGERLO DEEL 1,
Schrijver: JANSEN, Jaak en CEULEMANS, Christina;
Titel: INVENTARIS VAN HET ROEREND KUNSTPATRIMONIUM VAN DE NORBERTIJNENABDIJ VAN TONGERLO DEEL 1,
ISBN:
Uitgever: Brussel/ Tongerlo, Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium/ Norbertijnenabdij, 2006
Bijzonderheid: Gebonden, blauw linnen met goudopdruk onder geillustreerde stofomslag, 210 x 305mm., 280pp., zeer uitgebreide kleurillustratie.
Prijs: € 30,00
€ 6,99
Meer info Dit eerste volume van de volledige inventaris van het patrimonium van de abdij van Tongerloo schetst vooral de (kunst)historische context van dit erfgoed. Er wordt een overzicht gegeven van de opeenvolgende abten; daarop volgt een beschrijving van de gebouwen van het abdijcomplex en van het patrimonium met een onroerende bestemming zoals de altaren, biechtstoelen, fresco's, het koorgestoelte, orgel, enz. Nieuw boek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.