Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Eva Michiels ; Carla Da Cruz Pareira ; Marianne Kleijwegt ; Vertaling (NL/EN) : Silvain Verboven - Arthur Slenk : Vensters : Hommage aan de collage

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Eva Michiels ; Carla Da Cruz Pareira ; Marianne Kleijwegt ; Vertaling (NL/EN) : Silvain Verboven - Arthur Slenk : Vensters : Hommage aan de collage
Schrijver: Eva Michiels ; Carla Da Cruz Pareira ; Marianne Kleijwegt ; Vertaling (NL/EN) : Silvain Verboven
Titel: Arthur Slenk : Vensters : Hommage aan de collage
ISBN:
Uitgever: , Verbeke Foundation, 2023
Bijzonderheid: Paperback, 224 pages, NL / ENG, 320 x 245 x 20 mm, in Nieuwstaat / as New, illus. in colors / in kleur. ISBN 9789464448153.
Prijs: € 75,00
€ 6,99
Meer info Toen ik voor het eerst een collage van Arthur Slenk onder ogen kreeg, dacht ik aan Gustave Flaubert, niet aan de schrijver van literatuur maar aan de kunstenaar van het handschrift. Ook als ik geen woord Frans had kunnen lezen, niet geweten wie Flaubert was, zou ik bekoord zijn geraakt door dit abstracte, geheimzinnige lijnenwerk. Zo is het met de collages van Arthur Slenk: abstract, geheimzinnig, bekoorlijk. Valt bekoorlijk in factoren te ontbinden? Natuurlijk, zoals bij het bekoorlijke in een landschap, het gezicht van een kind. Bekoorlijk is, zoals schoonheid voor iedereen anders. (door Henk (H.J.A) Hofland)
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.