Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Willem Elias - Etienne Desmet : Sculpturen NL / ENG

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Willem Elias - Etienne Desmet : Sculpturen  NL / ENG
Schrijver: Willem Elias
Titel: Etienne Desmet : Sculpturen NL / ENG
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 2013
Bijzonderheid: Hardcover, 145 pag. NL / ENG, 305 x 245 x 18 mm, in prima staat / in fine condition, illustr. in kleur / z/w, gesigneerd door de kunstenaar / autograph by the artist. ISBN 9789401412322.
Prijs: € 65,00
€ 6,99
Meer info Beelden vol verlangen en lust De essentie van het werk van Etienne Desmet is de innerlijke coherentie tussen energie' en 'gratie'. De vormelijke en inhoudelijke samenhang tovert beelden' die verhalen vertellen over verlangen en lust, vertedering en schroom. Dit boek brengt een overzicht van het werk van Desmet van het prille begin van zijn carri re in de woelige jaren zestig tot vandaag. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verschillende stilistische periodes in het oeuvre van de Gentenaar: van de sobere, sensuele abstracte kunstwerken met glooiende bolronde vormen tot de strakke geometrische werken. Kunstfilosoof Willem Elias licht het kunstenaarschap van Etienne Desmet toe.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.