Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Buch, Pierre - KURT PEISER EINDELIJK THUIS. en Kurt Peiser Tekenaar!.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buch, Pierre - KURT PEISER  EINDELIJK THUIS. en Kurt Peiser Tekenaar!.
Schrijver: Buch, Pierre
Titel: KURT PEISER EINDELIJK THUIS. en Kurt Peiser Tekenaar!.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Campo - De Reede, 2023
Bijzonderheid: Gebonden, Hardcover, 57 pages + 21 pages . met prachtige illustraties in kleur. tekst in Nederlands; 2 parts in 1 band; titels; Eindelijk Thuis en Kurt Peiser Tekenaar!.
Prijs: € 29,99
€ 6,99
Meer info Zestig jaar na zijn dood maakt de schilder Kurt Peiser, geboren te Antwerpen(1887-1962), een sterke comeback in zijn geboortestad. Vanaf 8 september exposeert Peiser tegelijkertijd in galerij Campo & Campo en in Museum De Reede. De tentoonstelling Kurt Peiser Eindelijk thuis bij Campo & Campo brengt 136 werken van alle formaten samen die de kunstenaar produceerde in de periode tussen 1907 en 1961. Alle thema's die de kunstenaar in zijn carri re heeft behandeld komen aan bod: het leven in de haven, langs de Schelde en Noordzee, werk, feesten, genretaferelen, portretten. Al is hij vandaag weinig bekend bij het grote publiek, heeft Kurt Peiser tijdens zijn leven wel succes gekend. In 1924 en 1934 was hij aanwezig op de Bi nnale van Veneti . In 1928 exposeerde hij in de beroemde Galerie Giroux in Brussel. Zijn werken zijn te vinden in priv collecties over de hele wereld en behoren tot de collecties van de Hermitage, het Poesjkin Museum, het British Museum, de Koninklijke Bibliotheek van Belgi , het Museum De Reede en het Joods Museum van Brussel.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.