Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Jan Verlinden, Kristiaan Borret, Maarten Delbeke - Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2000-2001 ( editie 2002)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jan Verlinden, Kristiaan Borret, Maarten Delbeke - Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2000-2001  ( editie 2002)
Schrijver: Jan Verlinden, Kristiaan Borret, Maarten Delbeke
Titel: Jaarboek Architectuur Vlaanderen 2000-2001 ( editie 2002)
ISBN:
Uitgever: , Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 2002
Bijzonderheid: Paperback, 294 pag. NL / ENG / FR., 300 x 225 x 26 mm, Als Nieuw, illustraties / afb. in kleur / z/w. ISBN 9789040301452.
Prijs: € 39,95
€ 6,99
Meer info Het Jaarboek Architectuur Vlaanderen, 2000-2001, het vijfde dat door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap wordt uitgegeven, biedt een overzicht van de recente ontwikkelingen van de architectuur en stedenbouw in Vlaanderen en Brussel. Het geheel van tien artikels bevat zowel thematische teksten als teksten over geselecteerde architectuurprojecten en verbanden daartussenin. Volgende thema's komen aan bod: de architectuur van de bedrijfsgebouwen, (her)inrichtingen en uitbreidingen, het Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen, de verdichtingskwestie, het collectieve wonen, kritisch contextuele architectuur, een gesprek met stadsontwerpers, de creatie van 'gemeenschappelijke ruimten' en de alleenstaande woning/villa in Vlaanderen. Traditioneel bevat het boek ook een overzicht van publicaties, tentoonstellingen, lezingen, wedstrijden en architectuurprijzen en subsidies uit de beschouwde periode. Door dit alles is het jaarboek een waardevolle bron van informatie en vormt het tevens een steunpunt voor de ontwikkeling van de architectuurdiscussie in Vlaanderen.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.