Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

DE NAVE, Francine en IMHOF, Dirk (eds.); W. DE Backer, G. De Buysscher G. De, Depauw C. E.a. - botanica in de zuidelijke Nederlanden (einde 15de eeuw-ca. 1650).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: DE NAVE, Francine en IMHOF, Dirk (eds.); W. DE Backer, G. De Buysscher G. De, Depauw C. E.a. - botanica in de zuidelijke Nederlanden (einde 15de eeuw-ca. 1650).
Schrijver: DE NAVE, Francine en IMHOF, Dirk (eds.); W. DE Backer, G. De Buysscher G. De, Depauw C. E.a.
Titel: botanica in de zuidelijke Nederlanden (einde 15de eeuw-ca. 1650).
ISBN:
Uitgever: , Antwerpen, Museum Plantin-Moretus, 1993**,
Bijzonderheid: softcover originele geillustreerde uitgeversomslag in kleur, 23x28,5cm, 150pp, geillustreerd in kleur en z/w.
Prijs: € 22,50
€ 6,99
Meer info Publicaties van het Museum Plantin - Moretus en het Stedelijk Prentenkabinet, n? 27. Van hulpwetenschap naar zelfstandige discipline. De botanica in de zuidelijke Nederlanden tijdens de 16de eeuw. De botanica in de Zuidelijke Nederlanden voor R. Dodoens. Wat groeide in de tuin van Pieter van Coudenberghe. De botanische werken van R. Dodoens, C. Clusius en M. Lobelius. Christoffel Plantijn als promotor van de botanische wetenschap. Peeter vander Borcht: de kunstenaar als inventor van botanische illustraties? De Officinae Plantinianae te Antwerpen en te Leiden en hun botanische edities. Rennaissance tuinkunst in de Lage Landen in het licht van de botanische activiteiten van de officina Plantinianae. Boek is in goede staat.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.