Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

TIJS, Rutger. - Antwerpen, historisch portret van een stad.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: TIJS, Rutger. - Antwerpen, historisch portret van een stad.
Schrijver: TIJS, Rutger.
Titel: Antwerpen, historisch portret van een stad.
ISBN:
Uitgever: be , Lannoo, 2001
Bijzonderheid: Gebonden, rode linnen hardcover met goudopdruk, originele uitgeversomslag met flappen in kleur, frontispice in kleur, 33.5x26 cm., 166 pp.+ 2 ISBN 9789020945041.
Prijs: € 45,00
€ 6,99
Meer info Waardevolle en unieke iconografie Antwerpen is een stad met een enorm rijk verleden. De architecturale verscheidenheid van de stad vormt het bewijs bij uitstek van deze rijkdom: elke periode, gaande van de Middeleeuwen tot de twintigste eeuw, heeft haar sporen nagelaten. Het Vleeshuis, de kathedraal, het stadhuis, het beursgebouw en het Centraal Station zijn slechts enkele van de vele architecturale hoogstandjes die de stad rijk is. Aan de hand van deze en andere monumenten van het stedelijk decor schetst Rutger Tijs de evolutie van Antwerpen. Het resultaat is een historische atlas die een boeiende kijk biedt op het ontstaan en de groei van de stad. Het chronologische overzicht wordt rijkelijk geillustreerd met oude kaarten, foto?s, prenten en schilderijen, die de uitgave tot een waardevol boek maken voor elke inwoner van de sinjorenstad. Voor de niet-Antwerpenaar is dit boek het perfecte uitgangspunt voor een boeiende ontdekkingsreis.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.