Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Xavier Tricot ; Irene Smets - James Ensor : Maestro : Enscenering en spektakel in Ensors oeuvre

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Xavier Tricot ; Irene Smets - James Ensor : Maestro : Enscenering en spektakel in Ensors oeuvre
Schrijver: Xavier Tricot ; Irene Smets
Titel: James Ensor : Maestro : Enscenering en spektakel in Ensors oeuvre
ISBN:
Uitgever: , Lannoo, 2024
Bijzonderheid: Hardcover, 192 pag. NL. editie, 280 x 215 mm, NIEUW, mooie illustraties in kleur / z/w., Tentoonstellingscatalogus. ISBN 9789401498241.
Prijs: € 39,99
€ 6,99
Meer info Het schouwtoneel van Ensor 2024 is het Ensorjaar. James Ensor, maestro wordt een van de eerste boeken die de 75ste verjaardag van het overlijden van de beroemde Belgische kunstenaar herdenkt, de catalogus hoort bovendien bij de gelijknamige tentoonstelling in Bozar-Paleis voor Schone Kunsten. Xavier Tricot, een van de meest gereputeerde Ensorkenners ter wereld en directeur van het Ensorhuis in Oostende, ging op zoek naar het theatrale in het werk van de schilder. Het resultaat is een bloemlezing van een 100-tal werken. Sommige, zoals De intrede van Christus, overbekend maar door de nieuwe invalshoek in een ander daglicht geplaatst. Andere werken werden nooit eerder getoond, maar kunnen nu dankzij de medewerking van een aantal belangrijke priv verzamelaars hun weg vinden naar een groter publiek.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.