Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Ludo Helsen, Marcel Van JOLE, Roger VANDER LINDEN, Peter RIEDE - Masereel en de kleur.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ludo Helsen, Marcel Van JOLE, Roger VANDER LINDEN, Peter RIEDE - Masereel en de kleur.
Schrijver: Ludo Helsen, Marcel Van JOLE, Roger VANDER LINDEN, Peter RIEDE
Titel: Masereel en de kleur.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen , De Bestendige Deputatie van de Provincieraad van Antwerpen, 2005
Bijzonderheid: Paperback met flappen, 21x29,5cm, 119pp., heel aantal kleur reprodukties van schilderijen, aquarellen en tekeningen, biografische noten.
Prijs: € 30,00
€ 6,99
Meer info Een minder bekend en juist daarom interessant aspect van Masereels oeuvre is zijn werk in kleur. In schilderijen, aquarellen en tekeningen brengt hij zijn bekende en vaak sociaal geinspireerde thema's tot leven. De catalogus van deze expositie (met vele werken uit prive-verzamelingen) in de KFZ te Antwerpen toont de veelzijdigheid van deze meester van de houtgravure, illustrator van vijf Nobelprijswinnaars: Stefan Zweig, Maurice Maeterlinck, Romain Rolland, Thomas Mann, Roger Martin du Gard en van Charles de Coster, Emile Verhaeren, Herman Teirlinck, Stijn Streuvels en Walt Whitman. Werken over Antwerpen, de Schelde, de kathedraal, havens en kroegen, dokwerkers, beelden van de grote stad, het nachtleven, straatscenes met werklozen, hoeren, verliefden, de zee-zon-zand.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.