Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Patrick Van Caeckenbergh, Tom Van Imschoot - Fragile

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Patrick Van Caeckenbergh, Tom Van Imschoot - Fragile
Schrijver: Patrick Van Caeckenbergh, Tom Van Imschoot
Titel: Fragile
ISBN:
Uitgever: , Parcum, 2023
Bijzonderheid: Hardcover, 66 pag. NL., 270 x 210 x 25 mm, NIEUWSTAAT, nokvol met illustraties / foto's in kleur... ISBN 9789464667639.
Prijs: € 55,00
€ 6,99
Meer info Naar aanleiding van de tentoonstelling "Fragile" kwam dit gelijknamige kunstenaarsboek tot stand. Met deze expo richt PARCUM de aandacht volledig op Van Caeckenberghs Horebeekse periode (1997-2017). In 1997 vestigde de kunstenaar zich met zijn gezin in dit piepkleine dorpje in de Vlaamse Ardennen. De verhuis van de voortrazende maatschappij naar deze voortkabbelende microkosmos betekende de ontdekking van een nieuwe wereld. In het huldeboek ?Groeten uit St. Kornelis Horebeke? schrijft Van Caeckenbergh dat hij er in een schatkamer aan beelden en verhalen belandde, "onzichtbaar op het eerste gezicht, maar oh! zo teer in zijn bestaan". Dit nieuwe boek geeft toegang tot een verstilde wereld waarin de sprakeloze verwondering bewaard is gebleven. Hoogst fragiel.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.