Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Johan Swinnen ; Chris Nijs ; Pieter Swinnen - Post voor Compostela

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Johan Swinnen ; Chris Nijs ; Pieter Swinnen
Titel: Post voor Compostela
ISBN:
Uitgever: , Houtekiet, 2018
Bijzonderheid: Paperback, 279 pag. NL. 220 x 140 mm, Nieuw, met foto's / illustraties in kleur / z/w. ISBN 9789089246271.
Prijs: € 19,99
€ 6,99
Meer info Johan Swinnen is kankeronderzoeker. Toen zijn zoon Pieter enkele jaren geleden gediagnosticeerd werd met kanker, beloofde Johan dat hij 'iets zots'zou doen als Pieter het zou overleven. Vijf jaar later herstelt Pieter van zijn zware behandelingen en komt Johan zijn belofte na. In 32 dagen loopt hij van Leuven naar Santiago de Compostela (bijna 2400 km) aan een tempo van zo'n kleine twee marathons per dag. Johan torste letterlijk de last en de hoop van vele kankerpati nten met zich mee. Zijn rugzak zat vol brieven van pati nten. Johans tocht stond symbool voor de strijd die kankerpati nten moeten leveren en was in de eerste plaats een eerbetoon aan hen. Tientallen mensen liepen of fietsten een eindje mee, soms een marathon of meer, en verlegden daarmee hun eigen grenzen. Wat begon als een priv -initiatief groeide uit tot een immense actie die vele duizenden mensen heeft bewogen en ontroerd.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.