Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erik Tonen Books.


 

Engeland, Dirk Van. - Is weer oorlog Deel I. Duffelaars vertellen over mei 1940, de collaboratie en het verzet DEEL 1.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Engeland, Dirk Van. - Is weer oorlog Deel I. Duffelaars vertellen over mei 1940, de collaboratie en het verzet DEEL 1.
Schrijver: Engeland, Dirk Van.
Titel: Is weer oorlog Deel I. Duffelaars vertellen over mei 1940, de collaboratie en het verzet DEEL 1.
ISBN:
Uitgever: Duffel, De Grooten Duffelaar, 2010
Bijzonderheid: Softcover, 270pp., 24x17cm., ills. in z/w., als nieuw.
Prijs: € 25,00
€ 6,99
Meer info Anno 2010, 70 jaar na het uitbreken en 65 jaar na het einde van WO II, was het de hoogste tijd om de lokale getuigen over dit laatste grote wereldconflict aan het woord te laten. Hoe overleeft men vijf jaar krijgsgevangenschap in Duitsland? Wat gebeurde er ondertussen in het verre Rusland met een oostfronter, die duidelijk andere keuzes gemaakt had? Hoe beleefde een kind de tumultueuze meidagen van 1940? Waarom doolden er wekenlang Belgische reservisten door Frankrijk? Hoe raakte een creatieve duizendpoot in het web van de militaire collaboratie? En waarom belandde een veelbelovende advocaat in een Duits concentratiekamp? Deze en vele andere vragen vinden een antwoord in ?T is weer oorlog, een verzameling van 30 Duffelse getuigenissen over WO II. Geen academisch feitenrelaas maar de lotgevallen van de gewone man of vrouw uit de kleine straat in een veel te grote oorlog. Soms rauw en ongefilterd, dan weer emotioneel en ontroerend, maar altijd recht uit het hart. Een beklijvend tijdsdocument van de laatste Duffelse getuigen, dat de grenzen van het lokale overstijgt.
Boek bekijken

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en Belgiƫ. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.