Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Erlkönig.


 

Jeier, Thomas - Auf Winnetous Spuren - Reportagen und Berichte von abenteuerlichen Reisen im amerikanischen Westen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jeier, Thomas - Auf Winnetous Spuren - Reportagen und Berichte von abenteuerlichen Reisen im amerikanischen Westen
Schrijver: Jeier, Thomas
Titel: Auf Winnetous Spuren - Reportagen und Berichte von abenteuerlichen Reisen im amerikanischen Westen
ISBN: 9783780201560
Uitgever: Karl-May-Verlag
Bijzonderheid: Bamberg, 2000, 349 pp. Erstauflage. Gebunden in grünes Leinen, sehr viele Illustrationen. Wie neu! Zie ook: Meer info.
Prijs: € 14,50
Meer info Thomas Jeier probeert in zijn overvloedig geïllustreerde reisreportages in de USA de achtergronden en de plaatsen van handeling van de Winnetou-cyclus van Karl May t6e vinden. Hij geeft daarbij niet alleen een vliueg "couleur locale", maar ook veel historische achtergrond. Gedrukt op zwaar papier, waarop de foto's mooi uitkomen.
Boek bekijken

Erlkönig uit Soest

particulier
Erlkönig (voorheen: Die Lust am Lesen) is gespecialiseerd in Duitstalige boeken. In onze collectie ligt de nadruk op (Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse) literatuur, filosofie, geschiedenis en overige, vaak zeldzame en/of bibliofiele uitgaven. Wij verzenden via DHL, DPD en Post.nl en houden daarbij rekening met de voorkeur van de koper. Tenzij anders vermeld zijn onze boeken in onberispelijke staat ("nieuwstaat").Wij dragen er zorg voor dat alle bestellingen uiterst zorgvuldig worden verpakt.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.