Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Esthersboekenplank.


 

Howard, Linda - Ademnood

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Howard, Linda - Ademnood
Schrijver: Howard, Linda
Titel: Ademnood
ISBN: 9789045306773
Uitgever: BZZTôH
Bijzonderheid: Uit 2007, 388 pagina's, Boek heeft lichte gebruikerssporen
Prijs: € 7,50
€ 4,99
Meer info Kiss me while i sleep

Efficiënt. Aantrekkelijk. Professioneel. Lily Mansfield is een huurmoordenaar. Zij werkt voor de CIA en kent geen pardon. Haar doelwitten zijn machtig en corrupt, staan buiten de wet.

Na negentien jaar trouwe dienst raakt Lily bij een gevaarlijk spel betrokken. Dit keer speelt zij het volgens haar eigen regels. Zij wil wraak. Al weet zij dat ze in een oogwenk kan worden uitgeschakeld, zij is vastbesloten om strijdend ten onder te gaan.

Als haar acties beginnen op te vallen en zij haar superieuren compromitteert, wordt agent Lucas Swain op de zaak gezet. Zijn orders: breng Lily Mansfield terug binnen de dienst of schakel haar uit. Swain herkent haar getraumatiseerde ziel, maar begrijpt niet waarom Lily zich opeens door persoonlijke motieven laat leiden. Bij het achterhalen van haar beweegredenen stuit hij op een vijand die hen als een bloedhond achtervolgt.

Ademnood is een uitdagende thriller, vol intrige, adembenemende actie en sensualiteit. Linda Howard, de meester van de romantische suspense, schreef vele bestsellers die in de New York Times-toptien terechtkwamen. Bij Uitgeverij BZZTôH verschenen eerder Tot het uiterste en Gestolen jeugd. Zij won met haar thrillers diverse prijzen en woont met haar man in Alabama.
Boek bekijken

Esthersboekenplank

zakelijk

Esthersboekenplank uit Poeldijk

Logo Esthersboekenplank

Van elk verkocht boek gaat altijd een gedeelte naar een lokaal goed doel!
De boeken die hier op boekwinkeltjes geplaatst zijn, zijn ook direct via onze website https://www.esthersboekenplank.nl/ te bestellen.
Op onze website zijn nog meer titels te verkrijgen en komen er elke dag nieuwe titels bij!
Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop of ophalen in Poeldijk, dan dit graag bij de bestelling aangeven
Verzendkosten binnen Nederland is € 4.99 via DHL ongeacht het aantal boeken.
Verzendkosten België zijn € 10.95.
Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen risico en rekening van de koper.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.