Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel EURODAM.


 

Pakenham, Thomas - The Boer War

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pakenham, Thomas - The Boer War
Schrijver: Pakenham, Thomas
Titel: The Boer War
ISBN:
Uitgever: Weidenfeld and Nicolson
Bijzonderheid: GEBONDEN EDITIE - zeer net exemplaar - stofomslag ontbreekt helaas - bevat foto's
Prijs: € 6,00
Meer info De Boerenoorlogen (Afrikaans: Vryheidsoorloë) waren twee oorlogen die in Zuid-Afrika uitgevochten werden tussen de Boeren en de Britten tussen 1880 en 1902.

Deze Boeren of Afrikaners waren afstammelingen van voornamelijk Nederlandse kolonisten, die als pioniers (Voortrekkers) naar de binnenlanden van Zuid-Afrika trokken en daar onder meer de Zuid-Afrikaanse Republiek (Transvaal) en de Oranje Vrijstaat stichtten.

De Boeren genoten in hun strijd tegen de Britten veel sympathie in België, Duitsland en Nederland. In meerdere Belgische en Nederlandse steden, onder meer in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag en Rotterdam werden rondom 1900 straatnamen vernoemd naar strijders en politici van de Boerenbeweging en naar plaatsen die een rol speelden in de oorlogen.
Boek bekijken

EURODAM uit Amsterdam

particulier

Logo EURODAM

EURODAM - Nederlandse en vertaalde literatuur - en non-fictie titels. Zeer nette exemplaren vanaf €1,00 tot maximaal €3,50 per stuk. Recentelijk aangevuld met iets duurdere boeken uit een speciale collectie met boeken over Zuid Afrika en omringende landen en ook India - voornamelijk op het gebied van geschiedenis en reizen. DAGELIJKESE AFHANDELING VAN BESTELLINGEN. Verzendkosten Nederland via PostNL met ingang van januari 2023, vanaf €4,15 voor brievenbuspakjes. Verzendkosten naar het buitenland op aanvraag. Aanmeldingen voor de gratis NIEUWSBRIEF met aanwinsten en bijzondere aanbiedingen via serrurier2016[at]gmail.com. Heeft u na twee dagen nog geen reactie van SERRURIER op uw bestelling ontvangen, kijkt u dan nog even in uw SPAM box.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.