Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Exit Libris.


 

Pahlen, Kurt - MUZIEK

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Pahlen, Kurt - MUZIEK
Schrijver: Pahlen, Kurt
Titel: MUZIEK
ISBN:
Uitgever: H.J. Paris -Amsterdam
Bijzonderheid: 1965, gebonden boek, 314 pp, met foto's illustraties en bladmuziek
Prijs: € 32,50
Meer info Oostenrijks dirigent, muziekwetenschapper en componist geboren 26 mei 1907 in Wenen, gestorven 24 juli in Lenk

Kurt Pahlen studeerde muziek en muziekwetenschappen aan het coservatorium en aan de universiteit in zijn geboortestad Wenen. Pahlen behaalde in 1929 zijn doctorsgraad in filosofie en de kapelmeesterstitel.

Pahlen was een gezocht koormeester van de socialistische beweging. Hij was docent aan de Weense Volkshochschule, waar hij verantwoordelijk was voor de operastudio.

In de jaren dertig dirigeerde Pahlen aan de Weense Volksoper, de Wiener Symphoniker en bij Radio Wenen. Hoewel Pahlen niet persoonlijk in gevaar was voor het nationaal socialisme, besloot hij in 1938 tijdens een oponthoud in Zürich niet meer terug te keren naar Wenen. Via een Argentijnse diplomaat knoopt Pahlen contacten aan met het Teatro Colón in Buenos Aires en maakt zeer snel een muzikale carrière in Latijns-Amerika en kan zijn eerste boeken publiceren.
Boek bekijken

Exit Libris uit Krommenie

particulier

Logo Exit Libris

Voor de verzendkosten geldt het tarief van de reguliere bezorgdienst (Post NL). Totale kosten : vraagprijs boek + tarief PostNL € 4,25 en betreft het verzenden van een brievenbus pakket+ u ontvangt dan altijd een track & tracé code.
Afwijkend formaat ("het" past niet door brievenbus) of gewicht (= 2 - 10kg) valt onder de noemer "pakketpost", hiervoor rekent Post NL € 7,95.
Voor brievenbuspakketpost naar België zijn de kosten bij Post NL € 9,95.
Alle post wordt verzonden met Track & Trace
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.