Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Haagsman, Bert, Tongeren, Phil van, Schreuders, Piet (e.a.). - Magenta. Viermaandelijks tijdschrift voor ‘visuele curiosa’. No.1-4.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Haagsman, Bert, Tongeren, Phil van, Schreuders, Piet (e.a.).
Titel: Magenta. Viermaandelijks tijdschrift voor ‘visuele curiosa’. No.1-4.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Utrecht, Uitgeverij Magenta, 1991-1992, 4 afl., 16/ 24 pag./ afl., orig. geniet geïll. omsl. (versch. formaten)
Prijs: € 140,00
€ 5,50
Meer info = Zeldzaam liefhebberstijdschrift, 1x in NCC (KB). “Via erkende boekhandel en supermarkt is niet Magenta’s sterkste kant. Neem daarom een abonnement (…)”. Piet Schreuders is een Nederlands grafisch ontwerper, uitgever, en radioprogrammamaker. Hij werkte mee aan de vormgeving van onder andere Aloha en Hitweek. Hij is een eigezinnig ontwerper en uitgever en 'Directeur' van de tijdschriften De Poezenkrant (sinds 1974) en Furore. Verder ontwierp hij cd-hoesjes en boekomslagen. Hij ontwierp onder andere voor het Rijksmuseum en voor de programma's van Van Kooten en De Bie -bijvoorbeeld de fictieve Juinensche Courant. Tot en met de vormgeving van complete werken zoals Kees van Kootens tekstverzameling uit 2017: Karrevrachten pennevruchten. In 1977 zette hij zijn kritische kijk op vormgeving uiteen in zijn boze boek Lay In, Lay Out. De herziene versie ...en ander oud zeer werd in 1997 bekroond met de H.N. Werkmanprijs. Later werd hij artdirector van de VPRO Gids, waarvoor hij in 2003 de Mercur Award voor beste art-director kreeg.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.