Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Loos, Henricus. - Convoluut van 5 werken over de Oud-Katholieke Kerk, o.a. De Regeering en de Klerezy. Een woord over de jongste beraadslagingen der Tweede Kamer betreffende de zaken der Oud-Bisschoppelijke Klerezy.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Loos, Henricus.
Titel: Convoluut van 5 werken over de Oud-Katholieke Kerk, o.a. De Regeering en de Klerezy. Een woord over de jongste beraadslagingen der Tweede Kamer betreffende de zaken der Oud-Bisschoppelijke Klerezy.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Amsterdam e.a., Gebr. Diederichs, e.a., 1845-1854, 5 delen in 1 band, contemporaine gemarmerd karton met linnen rug.
Prijs: € 60,00
€ 5,50
Meer info = LOOS (Henricus), geb. te Amsterdam 21 April 1813 en overl. te Utrecht 4 Juni 1873, was aartsbisschop van Utrecht van 1858-1873. Tijdens zijn bestuur kwam in 1870 de oud-katholieke beweging in het buitenland op, waardoor de bijna vergeten Oud-Bisschoppelijke Cleresie van Nederland meer bekendheid naar buiten kreeg (NNBW).Bevat de volgende werken:1. (H. Loos) - De Regeering en de Klerezy. Een woord over de jongste beraadslagingen der Tweede Kamer betreffende de zaken der Oud-Bisschoppelijke Klerezy (Amst., Gebr. Diederichs, 1845, 51 pag.); 2. (H. Loos) - Schets eener geschiedenis van de Roomsch-Katholieke Oud-Bisschoppelijke Klerezy in Nederland (Utr., J.A. van Woestenberg, 1853, 52 pag.); 3. J. van Santen e.a. - Adres van de Roomsch-Katholijke Oud-Bisschoppelijke Klerezy aan Z.M. den Koning der Nederlanden (Utr., J.A. van Woestenberg, 1853, 5 pag.); 4. (H. Loos (attrib.)) - Een woord van eenen zoogenaamden jansenist over de woorden monster en pest in de apostolische breve van Z.H. Paus Pius IX van 4 April 1853 (Utr., J.A. van Woestenberg, 1853, 16 pag.); 5. J.H. de Vries - De Bisschoppelijke Klerezy onder de Oude Staats-Kerk en later (...) verdedigd tegen de nieuwe inlichtingen van den zeer eerw. heer H.J. Sonjee, R.K. Pastoor te Noordwijk (Arnhem, G.W. van der Wiel, 1854, 154,(1) pag.).
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een professioneel antiquariaat met een breed aanbod van interessante boeken, prenten, documenten, handschriften, posters, foto's, paperassen en overige zaken op papier. Wij nemen deel aan Nederlandse en buitenlandse beurzen en zijn lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB) en de Provincial Booksellers Fairs Association (PBFA).

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.