Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

[Gooise Kring van de Nederlandse Federatie van Beroepsverenigingen van Kunstenaars], Leusden, Willem van, Moesman, J.H, Perdok (= Henk Schellevis), Po - Perdok, Poesiat, Moesman, Van Leusden, Weidema. 5 Surrealisten. Uitnodiging voor de tentoonstelling in de Openbare Leeszaal te Laren van 1 October tot en met 22 October 1949.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: [Gooise Kring van de Nederlandse Federatie van Beroepsverenigingen van Kunstenaars], Leusden, Willem van, Moesman, J.H, Perdok (= Henk Schellevis), Po
Titel: Perdok, Poesiat, Moesman, Van Leusden, Weidema. 5 Surrealisten. Uitnodiging voor de tentoonstelling in de Openbare Leeszaal te Laren van 1 October tot en met 22 October 1949.
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Laren, Gooise Kring van de Nederlandse Federatie van Beroepsverenigingen van Kunstenaars, 1949, 1 gevouwen kaart in fraaie vormgeving (naar ?), gedrukt in zwart, blauw en rood, 13 x 19,4 cm.
Prijs: € 250,00
€ 5,50
Meer info = Zeer zeldzame uitnodigingskaart voor de tentoonstelling van de 5 Nederlandse surrealisten, in prachtige vormgeving. De kaart is op verso geadresseerd aan tekenaar en illustrator Gerard Huysser in Laren (1892-1970) met poststempel (Laren) en met sporen van eerdere bevestiging in album of onder passepartout. Afbeeldingszijde met aantekening in potllood "1 Oct. 1949" en eveneens in potlood over de gedrukte uitnodogingstekst "Zat. 1 Oct. 1949" en met rood inktvlekje.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.