Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Fahrenheit 451.


 

Vries, Theun de. - De ballade van Stenka Razin [Auteursexemplaar, gesigneerd, op naam gedrukt op beter papier in luxe-band door Binderij Phoenix].

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Vries, Theun de.
Titel: De ballade van Stenka Razin [Auteursexemplaar, gesigneerd, op naam gedrukt op beter papier in luxe-band door Binderij Phoenix].
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: Banholt, (In de Bonnefant), 2002, 1e druk, (16) pag., met de hand gezet uit de Walbaum en gedrukt op Dosabiki Masashi in zwart en rood in een oplage van 85 genummerde en gesigneerde exemplaren, origineel gedecoreerd karton door Binderij Phoenix, 2...
Prijs: € 195,00
€ 5,50
Meer info = Exemplaar gedrukt op naam van Theun de Vries en eveneens gesigneerd in het colofon; bovendien heeft de auteur zijn sierlijk monogram van 3 verweven initialen en datum van ontvangst met vulpen op de binnenzijde van het voorplat geschreven: “TdV 9-3-2002”. Eén van 20 Romeins genummerde luxe-exemplaren op Japans Dasabiki Masashi, gebonden in een kartonnen band naar constructivistisch ontwerp van meesterbinder Philipp Janssen (‘die de bladzijden mopperend aan elkaar heeft geplakt’). Met prospectus.
Boek bekijken

Fahrenheit 451 uit Leiden

zakelijk

Logo Fahrenheit 451

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.